Van vader op zoon

Over ons

en waar we voor staan 

Accountantskantoor Kreulen is van oudsher een echt familiebedrijf. Vader Kreulen startte het accountantskantoor begin jaren tachtig. Ons bedrijf nam zijn intrek in een historisch pand aan de Kornputsingel in het centrum van Steenwijk. Van daaruit verleende Kreulen senior zijn diensten aan zijn klanten.

Geworteld in Steenwijkerland
Zoons Roel en Jan rolden van jongs af aan in het bedrijf. De broers hielpen hun vader in vakanties en tijdens hun studie. Toen vader eind jaren negentig stopte met werken, namen Roel en Jan het stokje over.

Geleidelijk is Accountantskantoor Kreulen sindsdien gegroeid naar de huidige omvang van negen medewerkers. Ook ons klantenbestand heeft een gestage groei doorgemaakt. Het kantoor bevindt zich sinds 2005 aan de Oostermeentherand in Steenwijk; makkelijk bereikbaar, ruim en praktisch ingericht. Wij zijn stevig geworteld in Steenwijkerland en bedienen van daaruit klanten in de wijde regio.

Solide basis
Accountantskantoor Kreulen verleent diensten aan zowel ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in diverse branches, als aan particulieren. Met veel klanten loopt de samenwerking al jaren. Die solide basis gecombineerd met een persoonlijke benadering maakt de relatie tussen ondernemer en ons team tot een succes.

Maatwerk
Of het nu gaat om een eenmanszaak of een onderneming met meerdere vestigingen, we leveren diensten op maat. Flexibiliteit, meedenken met de klant en een gemoedelijke sfeer staan daarbij centraal.

Benieuwd naar onze diensten? Bekijk waarmee we jouw onderneming kunnen helpen.

Ga naar diensten

Roel Kreulen AA
Jan Kreulen